Invullen vragenlijst Koerssleutel SKPO ouders 2024

Beste ouder(s)/ verzorger(s), 

 

U heeft zojuist een mail ontvangen met daarin een uitnodiging voor het invullen van een vragenlijst.
Dit zijn dezelfde vragen als voorgaande jaren. Fijn als u deze wilt invullen. 
 
Als school werken we steeds aan het best mogelijke onderwijs voor uw kind(eren). We hebben afspraken gemaakt over waar we ons in willen ontwikkelen, zoals kansen voor ieder kind, uitdagend onderwijs, wereldburgerschap en duurzaamheid. Graag horen we van u of en hoe u deze ontwikkeling terugziet op de school. En of u tevreden bent. We vinden het superfijn als u even de tijd neemt om deze vragenlijst in te vullen. Dat kost u ongeveer 10 minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. 
 

Naast ouders vullen ook de leerlingen in groep 5 t/m 8 en de medewerkers een vragenlijst in. Zo krijgen we een compleet beeld van onze school. De belangrijkste uitkomsten en wat we ermee doen, zullen we op een later moment met u delen.  

 

Belangrijk: ieder gezin ontvangt 1 uitnodiging in de mail. Hierin staat een link waar u op kunt klikken om de vragenlijst te openen. In dezelfde mail staat hiervoor ook een gebruikersnaam en wachtwoord. .

Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben voor het invullen, dan neem gerust contact op met de leerkracht of met IB-er en directie.

Met vriendelijke groet,
Team Fellenoord