Even voorstellen...

Hallo lieve kinderen, ouders, opvoeders, leerkrachten en andere betrokkenen 😁
 
Wij willen ons even aan jullie voorstellen.
Onze namen zijn Tina Wieke en Monique Vermeulen.
Vanuit Wij Eindhoven zijn wij de contactpersonen op Kindcentrum Fellenoord.
Jullie kunnen bij ons terecht met alle vragen over onderwijs en opvoeden, maar ook als je vragen hebt over wonen, werken, zorg, geld, ontmoeten en vervoer.
Samen zoeken wij naar een oplossing. Aanwezigheid maart t/m juni 2020: maandagmiddag om 14.30 (even weken) en donderdagochtend om 8.30 (oneven weken).
 
Tina in het kort:
Ik ben al heeeeeel wat jaren werkzaam in welzijnsland. In het verleden veel met kinderen en ouders gewerkt. Zelf ben ik moeder van 2 volwassen kinderen en trotse oma van 2 schattige/intensieve jongens van 2 en bijna 4 jaar. Mijn hobby's zijn koken, tuinieren, buitenactiviteiten doen en op dit moment ben ik bezig met een cursus Argentijnse Tango.
Kindcentrum Fellenoord is een fijne plek om te werken. Leuke collega's, vriendelijke ouders en  kinderen en veel diversiteit. Ik heb er zin in. Tot snel, Tina
 
Monique in het kort:
Ik ben ruim 10 jaar werkzaam binnen het sociaal domein. Ik heb daarin veel ervaring met Participatie en heb al veel mensen richting werk gecoacht. Ook werk ik graag met gezinnen en probeer ik bij verschillende ondersteuningsvragen te helpen. Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van Tijmen (van 3 jaar oud).  Verder houd ik veel van reizen en omgaan met verschillende mensen en culturen. 
Ik vind het leuk om ook dit jaar weer contactpersoon te zijn op het gezellige Kindcentrum Fellenoord. Tot snel op school!