Persconferentie 14 december - scholen week eerder vakantie

Beste ouders,

Zoals u vanavond in de persconferentie heeft gehoord sluiten de scholen een week eerder en duurt de Kerstvakantie drie weken. 

Morgen, woensdag, gaan we met het team en met de Medezeggenschapsraad (MR) bespreken hoe we de laatste paar schooldagen toch nog op een fijne manier met elkaar kunnen afsluiten. We informeren u hierover zo snel als mogelijk.  Ook wordt u vanuit de Kerstwerkgroep nog geïnformeerd over de gewijzigde activiteiten. Voor dit moment is het van belang dat we een inventarisatie doen welke kinderen mogelijk gebruik moeten maken van de noodopvang. Noodopvang geldt voor maandag 20 december t/m donderdag 23 december. Vrijdag 24 december is al een vrije dag. 

Noodopvang:
Ondanks dat de kinderen drie weken vakantie hebben, is de school wel verplicht om noodopvang te verzorgen. De betekent dat de school wel open is voor ouders die werkzaam zijn in vitale beroepen en die geen opvang kunnen regelen. Het gaat dan alleen om de schooluren en niet voor de vakantie. Mocht u als ouder opvang nodig hebben, dan vraag ik u om dit woensdag 15 december 2021 te mailen naar de eigen leerkracht of om een mail te sturen naar c.vankrevel@skpo.nl. Het gaat alleen om ouders die beiden een vitaal beroep uitoefenen. U kunt hiervoor ook de schoolapp gebruiken om contact met school te hebben.

Tijdens de noodopvang zijn er een aantal leerkrachten aanwezig om er samen een fijne dag van te maken. Er zullen geen onderwijsactiviteiten plaatsvinden. 

Met vriendelijke groet,
Team Fellenoord
Carmen van Krevel